Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Zapraszamy wszystkich do składania podań!
Podania, które będą napisane bez wzoru zostaną odrzucone.
Wzór podania:
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić dziennie na grę?: Tutaj podaj liczbę czasu, którą przeznaczasz na grę
Imię: Tutaj podaj swoje imię
Nick oraz login z serwera:
Twój poziom poszukiwania na serwerze (jeśli skłamiesz nie dostaniesz sie):
Czy jesteś we frakcji, jeśli tak to jakiej?:
Czy zapoznałeś się z regulaminem i będziesz go przestrzegać?:
Czy jakiś punkt z regulaminu Ci nie pasuje? Jeśli tak to jaki:
Podaj 2 oraz 5 punkt z regulaminu Policji (w celu sprawdzenia czy zapoznałeś się z regulaminem):
Czy posiadasz ts/skype?:
Ile masz godzin w grze (sprawdz na tab) (Wymagane 24h)(Kłamanie = Ban Perm):
Czy miałbyś problemy z podporządkowaniem się rozkazom dowódcy?: Tak/Nie
Coś o sobie: Opisz swój charakter, ewentualnie zainteresowania, dowolność formy
Czemu chcesz dołączyć do Policji: Podaj przyczynę napisania Twojego podania
Dlaczego to właśnie TY zasługujesz na to stanowisko?: Napisz tu krótki list motywacyjny
Czy wiesz jakie zadanie ma policja?
Czy potrafisz odgrywać akcje RolePlay za pomocą /me i /do?
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić dziennie na grę?: około 5 godzin
Imię: Mikołaj
Nick oraz login z serwera: nick mikosz login mikosz
Twój poziom poszukiwania na serwerze (jeśli skłamiesz nie dostaniesz sie): 1 gwiazdka
Czy jesteś we frakcji, jeśli tak to jakiej?: nie
Czy zapoznałeś się z regulaminem i będziesz go przestrzegać?: tak
Czy jakiś punkt z regulaminu Ci nie pasuje? Jeśli tak to jaki: nie
Podaj 2 oraz 5 punkt z regulaminu (w celu sprawdzenia czy zapoznałeś się z regulaminem):
2 pkt - Funkcjonariusz ma pozwolenie na uzywanie pojazdów należących do danej fakcji
5 pkt - Zakazane jest używanie broni bez podanego wcześniej powodu.
Czy posiadasz ts/skype?: tak posiadam ts i skype
Ile masz godzin w grze (sprawdz na tab) (Wymagane 24h)(Kłamanie = Ban Perm): 4 godziny i 50 minut
Czy miałbyś problemy z podporządkowaniem się rozkazom dowódcy?: Nie
Coś o sobie: Jestem osobą pracowitą, żetelną, miłą i przedewszystkim ogarniętą.
Czemu chcesz dołączyć do Policji: Należę do klasy policyjnej w moim liceum a więc na codzień spotykam się z policją.
Dlaczego to właśnie TY zasługujesz na to stanowisko?: Bardzo podaoba mi się ta praca, w przyszłości będę policjantem, oczywiście ja skończę studia Wniosę do frakcji wiele ciekawych i przydatnych elementów. Mogę też ogarnąć całą ekipę należącą do frakcji sapd gdyż znam też zasady policyjne
Czy wiesz jakie zadanie ma policja? Ochrone cywili przed ludźmi nie uczciwymi. Ochronę kierowców przed piratami drogowymi. Policjanci mają za zadanie przestrzeganie regulaminu i nie zależnie od sytuacji mają pełnić ochronę nad cywilami.
Czy potrafisz odgrywać akcje RolePlay za pomocą /me i /do? Tak, potrafię.
Ostatnio edytowany przez mikosz (2015-08-22 15:13:42)
Dobijesz 24 godzin i witam w Akademii
Witam w szeregach SAPD
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić dziennie na grę?: Tutaj podaj liczbę czasu, którą przeznaczasz na grę: ok 1-2h
Imię: Tutaj podaj swoje imię:Mateusz
Nick oraz login z serwera: Nick: Boss|Zaboj|MatixPL
Twój poziom poszukiwania na serwerze (jeśli skłamiesz nie dostaniesz sie): 4gwiazdki
Czy jesteś we frakcji, jeśli tak to jakiej?:OSP
Czy zapoznałeś się z regulaminem i będziesz go przestrzegać?:Tak
Czy jakiś punkt z regulaminu Ci nie pasuje? Jeśli tak to jaki:wszystkie mi pasujom
Podaj 2 oraz 5 punkt z regulaminu (w celu sprawdzenia czy zapoznałeś się z regulaminem):2. Każdy funkcjonariusz ma prawo do użytku pojazdu frakcyjnego 5. Strzelanie z broni bez pozwolenia przełożonego jest zakazane i karalne
Czy posiadasz ts/skype?:tak posiadam skype: Mateusz Kędzior
Ile masz godzin w grze (sprawdz na tab) (Wymagane 24h)(Kłamanie = Ban Perm): 6godzin 34min
Czy miałbyś problemy z podporządkowaniem się rozkazom dowódcy?: Tak/Nie Nie
Coś o sobie: Opisz swój charakter, ewentualnie zainteresowania, dowolność formy lubie policje jak dorosnę sprobuje się dostać na policjanta
Czemu chcesz dołączyć do Policji: Podaj przyczynę napisania Twojego podania ponieważ hce do nich dolonczyc mam już bindy przygotowane i lubie policje
Dlaczego to właśnie TY zasługujesz na to stanowisko?: Napisz tu krótki list motywacyjny: hce dojść do policji mam tam swoją znajomość sosne i chciałbym żeby mi on pomogl lubie bardzo policje
Czy wiesz jakie zadanie ma policja? Przeszczegac prawa i hronienia ludzi od złych czynow
Czy potrafisz odgrywać akcje RolePlay za pomocą /me i /do? tak potrafie
Wiadomość dodana po 01 min 09 s:
oOOoOo zapomniałem o loginie mój login z serwera to MateuszekPL
MatixekPL
Ile masz godzin w grze (sprawdz na tab) (Wymagane 24h)(Kłamanie = Ban Perm): 6godzin 34min
MatixekPL do policji szukamy osób 13 lat wzwyż i też osób, które poświęcą więcej czasu na gre niż 1-2 godzin. Pozatym nie możesz być w sapd i osp.
Z przykrością stwierdzam, iż gracz MatixekPL sie nie dostaje do SAPD.
oskar, nie dostajesz się gdyż należysz już do jednej frakcji
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić dziennie na grę?: Tutaj podaj liczbę czasu, którą przeznaczasz na grę
Imię: mateusz
Nick oraz login z serwera:muj nick to ziomekplaygames login:ziomekplaygames
Czy jesteś we frakcji, jeśli tak to jakiej?:psp
Czy zapoznałeś się z regulaminem i będziesz go przestrzegać?:tak
Czy jakiś punkt z regulaminu Ci nie pasuje? Jeśli tak to jaki:mi wszystkie pasujom
Podaj 2 oraz 5 punkt z regulaminu (w celu sprawdzenia czy zapoznałeś się z regulaminem):
Czy posiadasz ts/skype?:posiadam
Ile masz godzin w grze (sprawdz na tab) (Wymagane 24h)(Kłamanie = Ban Perm):34
Czy miałbyś problemy z podporządkowaniem się rozkazom dowódcy?: nie
Coś o sobie: lubie poscigi i nie tylko bo terz jezdzic samochodami
Czemu chcesz dołączyć do Policji: bo nie kce pracowac w psp
Dlaczego to właśnie TY zasługujesz na to stanowisko?: prosze bardzo was
Czy wiesz jakie zadanie ma policja? tak
Czy potrafisz odgrywać akcje RolePlay za pomocą /me i /do? tak
Nick oraz login z serwera:muj nick to ziomekplaygames login:ziomekplaygames
Czy jesteś we frakcji, jeśli tak to jakiej?:psp
Czy jakiś punkt z regulaminu Ci nie pasuje? Jeśli tak to jaki:mi wszystkie pasujom
Czy posiadasz ts/skype?:posiadam
Ile masz godzin w grze (sprawdz na tab) (Wymagane 24h)(Kłamanie = Ban Perm):34
Czy miałbyś problemy z podporządkowaniem się rozkazom dowódcy?: nie
Coś o sobie: lubie poscigi i nie tylko bo terz jezdzic samochodami
Czemu chcesz dołączyć do Policji: bo nie kce pracowac w psp
Dlaczego to właśnie TY zasługujesz na to stanowisko?: prosze bardzo was
Czy wiesz jakie zadanie ma policja? tak
Czy potrafisz odgrywać akcje RolePlay za pomocą /me i /do? tak
Nie podałeś liczby czasu poświęcanej na grę ani nie podałeś punktów z regulaminu. Po za tym widać, że Twoja ortografia nie jest za dobra.
Po za tym jesteś w PSP, może napisałeś poniżej, że chcesz się zwolnić z PSP, ale jak Ty to napisałeś "kce". Więc nie zwolniłeś się.
Zatem.
Podanie odrzucam.
Nick oraz login z serwera:nick:ziomekplaygames login:ziomekplaygames
Twój poziom poszukiwania na serwerze (jeśli skłamiesz nie dostaniesz sie):0
Czy jesteś we frakcji, jeśli tak to jakiej?:nie
Czy jakiś punkt z regulaminu Ci nie pasuje? Jeśli tak to jaki:wszystkie pasujom
Czy posiadasz ts/skype?:
Ile masz godzin w grze (sprawdz na tab) (Wymagane 24h)(Kłamanie = Ban Perm):36
Czy miałbyś problemy z podporządkowaniem się rozkazom dowódcy?:nie
Coś o sobie: Opisz swój charakter, ewentualnie zainteresowania, dowolność formy lóbie policje auto i inne jestem miły i takie se
Czemu chcesz dołączyć do Policji: Podaj przyczynę napisania Twojego podania bo lubie dawac mandaty za szybkom jazde
Dlaczego to właśnie TY zasługujesz na to stanowisko?: Napisz tu krótki list motywacyjny bo jestem ogari i takie inne prosze
Czy wiesz jakie zadanie ma policja? wiem jehac na wypadki i łapac zbiruw
Czy potrafisz odgrywać akcje RolePlay za pomocą /me i /do? tak umiem
A gdzie jest czas gry skype/ts 2 i 5 punkt regulaminu?
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić dziennie na grę?: Oczywiścię tak z 3 godzinki lub 5 .
Imię: Mateusz
Nick oraz login z serwera: BooMek!
Twój poziom poszukiwania na serwerze (jeśli skłamiesz nie dostaniesz sie):1 gwiazdka
Czy jesteś we frakcji, jeśli tak to jakiej?:Nie jestem.
Czy zapoznałeś się z regulaminem i będziesz go przestrzegać?:Oczywiście że tak .
Czy jakiś punkt z regulaminu Ci nie pasuje? Jeśli tak to jaki: Wszystko mi pasuje niewiem co mi nie pasuje.
Podaj 2 oraz 5 punkt z regulaminu Policji (w celu sprawdzenia czy zapoznałeś się z regulaminem):Akurat niewiem
Czy posiadasz ts/skype?: Tak
Ile masz godzin w grze (sprawdz na tab) (Wymagane 24h)(Kłamanie = Ban Perm):Dzisiaj to 2:10 chyba a tak wcale to z 20 min.
Coś o sobie: Jestem Piotrek. Mam dziewczynę która nazywa się Klaudia. Mam skuter za 4k ale mam nadzieję że kupie sobie motor bo to owiele lepsze ale prawko pierw zdam i już . Mieszkam w Krakowie gdzie mam dużo kumpli.
Czemu chcesz dołączyć do Policji: Oczywiścię chce dołąćzyć do policji dlatego że nudzi się być zwykłym graczem a ja lubie mieć jakąś rangę
na serwerze. Będe pomagał innym oczywiście policji i graczom którzy potrzebują pomocy.Nie będe zły i bez niczego nie będe zabijał.
Dlaczego to właśnie TY zasługujesz na to stanowisko?: Bo. Znam komendy, Miałem rangę "Policja" na serwerze,Umiem mówić do innych tonem i tak dalej....
Czy wiesz jakie zadanie ma policja?: Nie niestety
Czy potrafisz odgrywać akcje RolePlay za pomocą /me i /do?: Tak
Słuchaj jeżeli zapoznasz się z regulaminem napiszesz dokładną ilość godzin łącznie (sprawdź na TAB) oraz dowiesz się jakie zadanie ma policja to rozpatrzę twoje podanie jeszcze raz.
Podpisuję się pod wypowiedzią sosny.
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić dziennie na grę? : 10
Nick oraz login z serwera:login ziomekplaygames nick ziome
Czy zapoznałeś się z regulaminem i będziesz go przestrzegać?:tak będe
Podaj 2 oraz 5 punkt z regulaminu Policji (w celu sprawdzenia czy zapoznałeś się z regulaminem): Każdy funkcjonariusz ma prawo do użytku pojazdu frakcyjnego Strzelanie z broni bez pozwolenia przełożonego jest zakazane i karalne
Czy posiadasz ts/skype?:tak posiadam
Ile masz godzin w grze (sprawdz na tab) (Wymagane 24h)(Kłamanie = Ban Perm):43
Czemu chcesz dołączyć do Policji: bo podoba mi sie ten zawud
Dlaczego to właśnie TY zasługujesz na to stanowisko?: bo mi sie podoba praca w policji
Czy wiesz jakie zadanie ma policja? tak wiem
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić dziennie na grę?: Czasami do 6godzin
Imię: Tutaj podaj swoje imię- Maciej
Nick oraz login z serwera:nick AnonnyingBanny71 login macio889
Twój poziom poszukiwania na serwerze- Mój poziom poszukiwania jest na 0
Czy jesteś we frakcji, jeśli tak to jakiej?- Jestem w mechaniku ,tiun
Czy zapoznałeś się z regulaminem i będziesz go przestrzegać?:Zapoznałem się i będę go przestrzegał
Czy jakiś punkt z regulaminu Ci nie pasuje? Jeśli tak to jaki: Wszystkie mi pasuj
Podaj 2 oraz 5 punkt z regulaminu Policji- Każdy funkcjonariusz ma prawo do użytku pojazdu frakcyjnego Strzelanie z broni bez pozwolenia przełożonego jest zakazane i karalne
Czy posiadasz ts/skype?: Posiadam skype
Ile masz godzin w grze (sprawdz na tab) (Wymagane 24h)(Kłamanie = Ban Perm):Powyżej 30 godzin
Czy miałbyś problemy z podporządkowaniem się rozkazom dowódcy?: Tak/Nie Nie będę miał problemów
Coś o sobie: Opisz swój charakter, ewentualnie zainteresowania, dowolność formy- Jestem odpowiedzialny , bardzo szybko przyzwyczajam się do otoczenia i znajomych.
Czemu chcesz dołączyć do Policji: Ponieważ ta frakcja od gracza czegoś wymaga i nie jest tak łatwo tam dojść. To jest moja pasja zastać policjantem
Dlaczego to właśnie TY zasługujesz na to stanowisko?: Bardzo chciałbym dołączyć do ekipy policjantów i pomagać innym graczom w potrzebie i znam prawo San Andreas
Czy wiesz jakie zadanie ma policja?- Policjant w rożnych sprawach obywatelom
Czy potrafisz odgrywać akcje Role Play za pomocą /me i /do? -Potrafię odgrywać role gracza Role Play i umie posługiwać się komendami
Ja bym dał szansę w Akademii, ale ja dowodze jednostkami specjalnymi SAPD
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić dziennie na grę? : 10
Nick oraz login z serwera:login ziomekplaygames nick ziome
Czy zapoznałeś się z regulaminem i będziesz go przestrzegać?:tak będe
Podaj 2 oraz 5 punkt z regulaminu Policji (w celu sprawdzenia czy zapoznałeś się z regulaminem): Każdy funkcjonariusz ma prawo do użytku pojazdu frakcyjnego Strzelanie z broni bez pozwolenia przełożonego jest zakazane i karalne
Czy posiadasz ts/skype?:tak posiadam
Ile masz godzin w grze (sprawdz na tab) (Wymagane 24h)(Kłamanie = Ban Perm):43
Czemu chcesz dołączyć do Policji: bo podoba mi sie ten zawud
Dlaczego to właśnie TY zasługujesz na to stanowisko?: bo mi sie podoba praca w policji
Czy wiesz jakie zadanie ma policja? tak wiem
Niestety nie dostajesz się
Wiadomość dodana po 01 min 57 s:
macio889 Witam w ASAPD
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić dziennie na grę?: 4-2 godzin
Imię: Michał
Nick oraz login z serwera: MichalPl Login MichalPl
Twój poziom poszukiwania na serwerze (jeśli skłamiesz nie dostaniesz sie): Mój poziom jest 0%
Czy jesteś we frakcji, jeśli tak to jakiej?: Nie
Czy zapoznałeś się z regulaminem i będziesz go przestrzegać?:Tak Oczywiście
Czy jakiś punkt z regulaminu Ci nie pasuje? Jeśli tak to jaki: Nie
Podaj 2 oraz 5 punkt z regulaminu Policji (w celu sprawdzenia czy zapoznałeś się z regulaminem):
1. Zadaniem SAPD jest zapewnienie jak najlepszej ochrony oraz bezpieczeństwa obywateli
2.Pojazd nie służy do wyścigów
3. Auta frakcji są ważne, szanuj je i odstawiaj na parking naprawiony
4. Każdy funkcjonariusz ma prawo do użytku pojazdu frakcyjnego
5. Każdy funkcjonariusz powinien przestrzegać zasad etyki zawodowej
Czy posiadasz ts/skype?: Posiadam Teamspake 3 i Skype
Ile masz godzin w grze (sprawdz na tab) (Wymagane 24h)(Kłamanie = Ban Perm): 37:18.
Coś o sobie: Mój charakter jest Optymistyczny. Zainteresowanie: Państwowa Strasz Pożarna i Policja.
Czemu chcesz dołączyć do Policji: Chciałbym dołączyć do grona SAPD dlatego że umiem RolePlay na 2 innych serwerach byłem SAPD i wiem o co w tym chodzi.
Dlaczego to właśnie TY zasługujesz na to stanowisko?: Dlatego że dobrzę umiem RolePlay i wiem z czym to się je . Mogę też ogarnąć całą ekipę.
Czy wiesz jakie zadanie ma policja? Policja ma za zadanie chronić jak najlepszej ochrony obywateli.
Czy potrafisz odgrywać akcje RolePlay za pomocą /me i /do? Tak potrafię.
Pozdrawiam: Sosnę, Mikosza, Irona, Nero43.
Ostatnio edytowany przez MichalPl (2015-08-25 22:59:43)
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić dziennie na grę?: około 5 godzin
Imię: Mikołaj
Nick oraz login z serwera: nick mikosz login mikosz
Twój poziom poszukiwania na serwerze (jeśli skłamiesz nie dostaniesz sie): 1 gwiazdka
Czy jesteś we frakcji, jeśli tak to jakiej?: PSP ale chcę odejść jak najszybciej
Czy zapoznałeś się z regulaminem i będziesz go przestrzegać?: tak
Czy jakiś punkt z regulaminu Ci nie pasuje? Jeśli tak to jaki: nie
2 pkt - Funkcjonariusz ma pozwolenie na uzywanie pojazdów należących do danej fakcji
5 pkt - Zakazane jest używanie broni bez podanego wcześniej powodu.
Czy posiadasz ts/skype?: tak posiadam ts i skype
Ile masz godzin w grze (sprawdz na tab) (Wymagane 24h)(Kłamanie = Ban Perm): 4 godziny i 50 minut
Coś o sobie: Jestem osobą pracowitą, żetelną, miłą i przedewszystkim ogarniętą.
Czemu chcesz dołączyć do Policji: Należę do klasy policyjnej w moim liceum a więc na codzień spotykam się z policją.
Dlaczego to właśnie TY zasługujesz na to stanowisko?: Bardzo podaoba mi się ta praca, w przyszłości będę policjantem, oczywiście ja skończę studia [dblpt]) Wniosę do frakcji wiele ciekawych i przydatnych elementów. Mogę też ogarnąć całą ekipę należącą do frakcji sapd gdyż znam też zasady policyjne [dblpt])
Czy wiesz jakie zadanie ma policja? Ochrone cywili przed ludźmi nie uczciwymi. Ochronę kierowców przed piratami drogowymi. Policjanci mają za zadanie przestrzeganie regulaminu i nie zależnie od sytuacji mają pełnić ochronę nad cywilami.
Czy potrafisz odgrywać akcje RolePlay za pomocą /me i /do? Tak, potrafię.
Chciałbym przeprosić za odejscie z sapd i prosilbym o jeszcze jedną szansę na miejscu v-lidera. Z wyrazami szcunku Mikosz
Dodał bym cię z powrotem ale na stanowisko komendanta z tego powodu że przyjęcie na range niżej ma to być swego rodzaju karą ale po 24h przywrócił bym cię na V-Lidera
Zgadzam się.
Strony: 1